Menu

“Wat een verschil! Ik ga nu graag werken.”

Nikolaas Vyverman - Customer Consultant
Nikolaas Vyverman

Customer Consultant

Het eerste contact met Talent-IT is verlopen via een LinkedIn mail. Daarna verliep alles vrij snel en vooral vlot en professioneel. Omdat het voor mij moeilijk was om op korte termijn een ontmoeting te regelen tijdens de kantooruren, werd er gesprek via skype georganiseerd. Dat verliep zeer open en zorgde direct voor vertrouwen. Het zoeken naar de meest haalbare manier om een gesprek te voeren, nl via Skype, was erg aangenaam en bevestigde het gevoel dat het om jou draait.

Eens het contact met de potentiële werkgever gemaakt, beperkte Talent-IT zich tot een adviserende rol. Op zich niet slecht, want zo konden de onderhandelingen snel vorderen.

Uiteindelijk ben je zelf diegene die beslist om te veranderen van werkgever, en bij het nemen van deze beslissing ervaarde ik geen extra druk van Talent-IT. Na de overeenkomst is er nog beperkt contact geweest om de overstap in goede banen te leiden.

Een suggestie tot verbetering is het eventueel nog iets meer opvolgen tijdens de opzegperiode. Je bent immers voor je opzegperiode afhankelijk van je toenmalige werkgever om deze termijn te verkorten en dat is toch niet altijd evident.

Conclusie: het was een erg positieve ervaring om via Talent-IT van werkgever te veranderen. Je kan er op vertrouwen dat ze je goed zullen leiden tijdens het sollicitatieproces.

Testje